Koop nu tickets
Boek nu met een fijne korting!

Proef de beste dranken bij Mitra De Nieuwe Bourgondiër

Logo of Mitra De Nieuwe Bourgondiër

Een gezellige avond uit? Daar hoort natuurlijk een drankje bij! Boek een proeverij of workshop in het sfeervolle proeflokaal van Mitra De Nieuwe Bourgondiër en maak kennis met de beste wijnen, bieren, rums, whisky's, cocktails of gin-tonics.

Drink je graag een fruitig wijntje of ben je toch meer een liefhebber van een goede rokerige Schotse whisky? In het gezellige proeflokaal van Mitra De Nieuwe Bourgondiër, gevestigd in een oud dijkpand in Papendrecht, kun je het allemaal proeven. Geniet van een heerlijke proeverij naar keuze, georganiseerd door échte Bourgondiërs.

Bierproeverij

Een fris Blondje of liever een hoppige IPA? Proef vijf bieren in een categorie naar keuze. Ook leuk: proef de beste bieren uit de regio. Een arrangement voor de echte fijnproever!

Wijnproeverij

Ook wijndrinkers halen hun hart op. Een wijnexpert neemt je in een paar uur mee op een bijzondere wijnreis over de hele wereld. Ga voor afwisselend witte en rode wijnen of kies vooraf voor rood, wit, rosé of dessertwijn.

Whiskyproeverij

Ga je voor een mix van whisky's van Japan tot Amerika of voor de Schotse kwaliteit? Waar je voorkeur ook ligt, een proeverij bestaat uit vijf rondes vol echte toppers.

Rumproeverij

Eens iets totaal anders proberen? Ook rum wordt over de hele wereld gemaakt. Proef vijf unieke smaken en ontdek de verschillen. Cheers!

Gin-Tonic Workshop

Het maken van een goede Gin-Tonic is nog een hele kunst. Welke Gin past nou het best bij welke Tonic? En wat voeg je toe om het écht af te maken? Samen met een Gin-expert ga je aan de slag met drie verschillende combinaties. Word een echte pro!

Cocktail Workshop

Shaken maar! Tijdens een interactieve Cocktail Workshop maak je je eigen cocktail van begin tot eind. Leer alles over het maken van de beste mixjes van een echte 'mixologist'. Deze workshop is behalve heel leerzaam, vooral ook heel gezellig.

Buy tickets now