Uw aanbieding bij 1 miljoen mensen per maand onder de aandacht?

Of je het kleine streekmuseum eens van binnen wilt bekijken of met korting naar dat gave attractiepark wilt: voor elk dagje weg ga je naar DagjeWeg.Tickets. Dat is het streven van het gedreven team achter de ticketshop. Geen doldwaze kortingen of veilingen, maar vooral veel keuze en inspiratie. Natuurlijk wel tegen een scherp tarief. Want, eerlijk is eerlijk, van een beetje korting of een leuk extraatje wordt iedere Nederlander blij.

Met DagjeWeg.Tickets versterkt DagjeWeg.NL haar positie als autoriteit op het gebied van dagtoerisme in Nederland. Het leven net iets mooier maken met informatie die velen interesseert, dat is het streven van het bedrijf en ook de visie voor DagjeWeg.Tickets. Van de molen op de hoek tot de grootste attractieparken: iedereen krijgt de mogelijkheid tickets aan te bieden.

"De combinatie tussen campagnes op DagjeWeg.NL en ticketing via DagjeWeg.Tickets is erg succesvol geweest."

— Nederlands Openluchtmuseum
Lees de volledige casus

DagjeWeg.Tickets krijgt meer dan 60.000 bezoekers per maand en groeit snel dankzij het miljoenenbereik van DagjeWeg.NL. Wij werken met 69 partners voor onze aanbiedingen en zijn altijd op zoek naar meer partners om te realiseren dat consumenten van elk uitje in Nederland via DagjeWeg.Tickets hun kaartjes kunnen kopen.

Word partner van DagjeWeg.Tickets

Wilt u ook dat uw aanbieding door minimaal 1 miljoen mensen per maand wordt gezien? Word partner van DagjeWeg.Tickets. Neem contact op met onze account managers over de mogelijkheden en voorwaarden. Bel 0318-640175 of stuur een email naar sales@dagjeweg.nl.


DagjeWeg.Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede