Koop nu tickets
Bestel je tickets en beleef Remastered!

Remastered: beleef Hollandse Meesters in een modern jasje

Logo of  Audiovisual experience “Remastered”

Get to know Dutch Masters in an ultra-modern way at Remastered, right under the Erasmus Bridge in Rotterdam. In this interactive experience, you literally step into famous works of art by Vincent van Gogh, Jeroen Bosch and Mondrian!

Kijk je ogen uit bij Remastered in Rotterdam, de splinternieuwe kunstexperience pal onder de iconische Erasmusbrug in het hart van de stad. Verspreid over een oppervlakte van ruim 1000m2, val je van de ene in de andere verbazing. Bij Hollandse Meesters denk je waarschijnlijk meteen aan beroemde kunstschilders als Vincent van Gogh en Jeroen Bosch, maar wat dacht je bijvoorbeeld van de beroemde dj Sam Feldt? Moderne meesters, waaronder de dj, bewerkten de werken van hun illustere voorgangers van vroeger. En dat kun je zien, nee... beleven in de Maasstad!

Interactieve ruimtes

Bezoek een uur lang verschillende interactieve kamers, ieder met een eigen thema. 60 beamers, 50 speakers en 245 miljoen pixels zuigen je weg uit de realiteit en plaatsen je voor even midden in de kunstwerken. En terwijl je al niet weet waar je moet kijken, ben je ook nog eens zelf onderdeel van het verhaal. Gids een school vissen de juiste kant op in 'Underworld', wandel vol verwondering door de 'Tuin der Lusten' van Jhernimus Bosch of dans naar hartenlust in een schilderij van Piet Mondriaan. Ook heel tof: zie je eigen meesterwerk terug in 3D op het grootste indoor LED-scherm van Europa! Je bezoek eindigt met de spectaculaire 'Remastered Show' van een half uur.

Terras met uitzicht over skyline

Even bijkomen van wat je allemaal gezien hebt? Plof in de zomermaanden neer op het fijne terras van Remastered, waarvandaan je een fantastisch uitzicht hebt over de Maas en de skyline van Rotterdam. Iets minder weer? Scoor dan binnen een goede kop koffie met gebak bij de koffiecorner.

Buy tickets now