Koop nu tickets
Bestel je tickets nu met €1,- korting!

Vergaap je aan waanzinnige street art in STRAAT Museum!

Logo of STRAAT Museum

Stiekem 's nachts bushokjes volspuiten met graffiti, dat is street art allang niet meer alleen! De vaak prachtige beeltenissen zijn een ware kunstvorm en dat ervaar je bij STRAAT Museum.

Grootste street art museum ter wereld

En dat straatkunst een 'next level' heeft bereikt, wordt meteen duidelijk wanneer je komt aanlopen bij de oude scheepsloods van het grootste street art museum ter wereld. Op de buitenmuur prijkt namelijk het reusachtige én kleurrijke portret van Anne Frank. De industriële loods, waar je 150 werken vindt, gemaakt door meer dan 130 artiesten, is immens en nodigt je uit om binnen te treden. Met een ruimte van ruim 8000m2 is STRAAT het grootste street art museum ter wereld.

Street art mét context

De kunstwerken zijn speciaal gemaakt voor in het museum, maar dat maakt het zeker niet minder adembenemend. Sterker nog; waar je op straat de context van een gigantische mural nog wel eens mist, vind je de verhalen in STRAAT Museum juist wel. Verdiep je in de gedachtegang van de artiesten en vergaap je aan de technisch hoogstaande kunstwerken.

Pak het pontje

De NDSM-werf, waar STRAAT Museum gevestigd is, is vanaf Amsterdam Centraal Station eenvoudig bereikbaar per pont. Deze doet er ongeveer een kwartier over en vaart ieder half uur (in de spits ieder kwartier).

Buy tickets now