Koop nu tickets
Free map

Tour through fishing villages with Volendam Rent

Logo of Volendam Rent & Event

Day out in Volendam? Rent an E-scooter, explore Volendam and tour along the Markermeer and picturesque fishing villages nearby! Fun for a day out with friends, family or as an original romantic activity.

Stap op een e-bike of scooter en verken authentieke vissersdorpjes zoals Monnickendam en Marken. Uiteraard sla je Volendam zelf ook niet over! Bij Volendam Rent & Event staan elektrische motors en fietsen voor je klaar én ze hebben de mooiste routes voor je uitgestippeld.

E-bike huren

Ga op ontdekkingstocht op een retro e-bike. Je vertrekt vanaf de Volendamse haven, toert langs alle hotspots van het dorp en rijdt dan via de weilanden van Katwoude naar Monnickendam en Marken. Onderweg zet je de bike aan de kant voor een pauze op een terrasje. Aanrader: rijd een stukje om en bewonder de iconische vuurtoren Het Paard van Marken. Een boottocht met de Marken Express brengt je weer terug naar de haven van Volendam. Voor een e-bike heb je geen rijbewijs nodig, dus leuk voor alle leeftijden!

Scooter huren

Als je echt de blits wilt maken huur je een retro scooter. Deze elektrische motors crossen met een gangetje van vijfentwintig kilometer per uur. Kies voor een van de routes van Rent & Event of verken de omgeving op eigen houtje. Thuis nagenieten van je rit? Voor een tientje extra huur je een camera voor bovenop je helm. Om een scooter te besturen heb je een rijbewijs nodig. Er is ruimte voor iemand achterop, maar allebei op een eigen sooter rijden is natuurlijk veel leuker.

Doen in Volendam

Maak je dagje Volendam compleet met verse paling, een foto in klederdracht en andere activiteiten die je via Volendam Rent & Event kunt boeken.

Buy tickets now