Koop nu tickets
€ 10,- discount on your tickets

Go skiing or snowboarding at Skidôme Rucphen!

Logo of SnowWorld Rucphen

Swim down on the long slats at Skidôme Rucphen! Practice for your winter sports holiday or just a winter day out in the Netherlands? On these pistes you'll have a great ski experience

Voordat je op wintersport gaat alvast een voorproefje nemen op de sneeuwpret? Of wil je gewoon een winters dagje uit (met sneeuw) in eigen land? Ga op de lange latten staan en zoef naar beneden bij Skidôme Rucphen. In deze indoor skihal heb je de fijne kneepjes van het skiën of snowboarden zo geleerd. Ga je daarna goed voorbereid op wintersportvakantie.

Drie pistes voor alle skiërs


Skidôme Rucphen heeft drie pistes van 160 meter lang. Een groene piste voor de beginner, een blauwe en een rode voor de geoefende skiër. En of je nu beginnend of gevorderd bent: het funpark is voor iedereen een uitdaging! Spring over de obstakels en laat je kunsten zien.

Sneeuwpret voor de kids

Welk kind houdt er niet van sneeuw? Kinderen met blije gezichten stuiteren door de sneeuw als ze de skihal betreden. Sneeuw heeft iets magisch, zeker in het 'sneeuwarme' Nederland. Kinderen van alle leeftijden kunnen bij Skidôme genieten van de ijspret. Ze kunnen hier skiën, maar ook spelen met sneeuw in Kiddieland. In deze sneeuwspeeltuin staat een tubebaan en kun je klauteren over bergen met sneeuw.

Buy tickets now